Openingstijden

Logopediepraktijk Leeuwarden is de gehele week geopend. Telefonisch zijn wij van maandag t/m donderdag bereikbaar op nummer 058-2670566. Wanneer wij uw oproep niet (direct) kunnen beantwoorden verzoeken wij u een bericht achter te laten op ons antwoordapparaat (naam, telefoonnummer en uw boodschap), zodat wij u zo spoedig mogelijk terug kunnen bellen.

Openingstijden:

Maandag       8.30 - 17.30
Dinsdag     8.30 - 17.30
Woensdag     8.30 - 17.30
Donderdag     8.30 - 17.30
Vrijdag     Telefonisch niet bereikbaar. 
     Spreek uw bericht en telefoonnummer in op het antwoordapparaat,
     dan wordt u zo spoedig mogelijk terug gebeld (binnen twee werkdagen).
     Of stuur een e-mail.
Zaterdag     Gesloten
Zondag     Gesloten

Avondspreekuur

Na 17.00 uur hebben we diverse behandelmogelijkheden tijdens ons avondspreekuur. Het avondspreekuur is eenmaal per week. De logopedist kan u dan tussen 17.00 uur en 21.00 uur behandelen. Het avondspreekuur is met name bedoeld voor (jong) volwassenen die bijvoorbeeld graag buiten werktijd behandeld willen worden. Wij raden het ten zeerste af om kinderen onder de 16 jaar te behandelen na 17.00 uur omdat ons inziens dan concentratie en vermoeidheid een negatieve rol kunnen spelen tijdens de behandeling waardoor deze onvoldoende effectief kan verlopen. Informeer bij uw logopedist naar de mogelijkheden.

Openingstijden feestdagen/ vakanties.

Tijdens officiƫle feestdagen is de praktijk gesloten. Tijdens (school)vakanties is de praktijk geopend maar hanteren we afwijkende openingstijden of roostervrije dagen. Ook tijdens een vakantieperiode dient u uw afspraak 24 uur van te voren af te zeggen bij uw behandelaar om kosten (verzuimtarief) voor de besproken tijd te voorkomen.

Inloopspreekuur: Iedere woensdag tussen 12.00u-13.00u m.u.v. (school)vakanties.