Mensen helpen beter te communiceren.
 
Mensen met spraakproblemen, taalproblemen, gehoorproblemen, stemproblemen, afwijkend mondgedrag en dyslexie helpen om beter te communiceren.

Anderen die te maken hebben met mensen met communicatieproblemen (ouders, familie en/of leerkrachten) daarbij te adviseren en te begeleiden.

Wij zien logopedie als een onderdeel van ketenzorg. Waar samenwerking nodig is, doen wij dat. Wij betrekken een ieder die een bijdrage kan leveren aan het dichterbij brengen van een oplossing van uw communicatieprobleem.

Als het moet gaan wij dóór met zoeken naar oplossingen, daar waar anderen al lang gestopt zouden zijn. Dankzij de moderne onderzoeks- en behandelmaterialen en de kennis van onze logopedisten kunnen wij u de beste zorg geven. Wij scholen ons voortdurend bij en na, om u de beste en meest efficiënte zorg te kunnen geven.

Bij Logopediepraktijk Leeuwarden staat u centraal. U mag zeggen wanneer u vindt dat de zorg beter kan. Wij doen ons best, u doet uw best.

Want door een sterke samenwerking kunnen wij uw doel bereiken: u beter laten communiceren. 

Visie 

Wij hechten veel waarde aan een goede behandelrelatie tussen cliënt en logopedist. Het is van belang om naar de gehele situatie van de cliënt te kijken, om te zorgen voor een blijvend resultaat van de behandeling. Onderzoek en behandeling vinden plaats in een prettige behandelruimte die is uitgerust met nieuw en aantrekkelijk onderzoeks- en behandelmateriaal.

Doel

Het behalen van het hoogst haalbare behandelresultaat voor iedere cliënt. De cliënt staat bij ons ten alle tijden centraal en ervaren onze bejegening als respectvol, integer, verantwoordelijk, samenwerkend en plezierig.